Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και προϋποθέσεις

 1. Κατά την παραλαβή των προϊόντων θα πρέπει να ελέγχετε την συσκευασία για τυχόν φθορές ή χτυπήματα από τις μεταφορικές εταιρίες και αν διαπιστώσετε ότι υπάρχουν σημάδια κακής χρήσης ή κακής μεταφοράς , να ανοίγετε επι τόπου την συσκευασία και να μην αποδέχεστε την παραλαβή του προϊόντος εφόσον υπάρχει εμφανή ζημιά. Να ζητάτε να γίνεται επιτόπου καταγραφή ότι έφτασε το δέμα με φθορές και να παίρνετε πάντα φωτογραφίες πριν το ανοίξετε.
 2. Εφόσον η επιλογή της μεταφορικής εταιρίας για την αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται απο τον ίδιο τον πελάτη και όχι απο την εταιρία μας, τότε την ευθύνη της μεταφοράς και τυχόν ζημιών που προέλθουν απο αυτή την έχει ο πελάτης.
 3. Τροποποίηση της παραγγελίας πριν την αποστολή της και αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο ανάλογης ή μεγαλύτερης αξίας, μπορεί να γίνει εφόσον συμφωνηθεί και από την Εταιρεία μας και από τον πελάτη σε ηλεκτρονική μορφή (email).
 4. Λόγω της μορφής και του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας μας, τα περισσότερα εμπορεύματα δεν καλύπτονται απο εγγύηση εφόσον προέρχονται απο εκκαθάριση ή overstock. Όταν καλύπτονται απο εγγύηση αναγράφεται και στην αντίστοιχη αγγελία.
 5. Στα προϊόντα δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υπάρχει επέμβαση από τον πελάτη, όταν διαπιστώνεται βλάβη και είναι σε ισχύ η εγγύηση. Σε αντίθετη περίπτωση, η εγγύηση παύει να υφίσταται.
 6. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε μια παραγγελία αν ο πελάτης δεν καταβάλει το αντίτιμο εντός 24 ωρών απο την επιβεβαίωση της παραγγελίας του. Δεν μπορούμε να δεσμεύουμε την παραγγελία και να περιμένουμε την εξόφλησή της όποτε βολεύει τον πελάτη. Ο πρώτος πελάτης που θα καταβάλει το ποσό της παραγγελίας θα λάβει και το εμπόρευμα. Ακόμα και στην περίπτωση προκαταβολής, αν δεν εξοφληθεί η παραγγελία με τον προσυμφωνημένο τρόπο, διατηρούμε το δικαίωμα να πουλήσουμε το εμπόρευμα σε άλλον πελάτη και να επιστρέψουμε την προκαταβολή στον πρώτο. Εφόσον δεν υπάρξει άλλος ενδιαφερόμενος, τότε γίνεται παρακράτηση της προκαταβολής μέχρι την πλήρη εξόφληση της παραγγελίας, χρεώνοντας στον πελάτη τυχόν έξοδα αποθήκευσης, μεταφοράς και φθοράς του εμπορεύματος.
 7. Η παραγγελία ακόμα και μέσω email αποτελεί αποδεικτικό για την επιβεβαίωσή της και ισχύουν όλοι οι παραπάνω όροι.
 8. Σχετικά με την χρήση προσωπικών δεδομένων των πελατών μας.
  Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διακρίνουν τους πελάτες μεταξύ τους. Συνδεθείτε για παραγγελία στο κατάστημα εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης που σας παρέχεται εδώ. Η ιστοσελίδα αποστέλλει επίσης μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το λογαριασμό σας (όπως ειδοποιήσεις κατάστασης παραγγελιών, ηλεκτρονικά μηνύματα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και πολλά άλλα ) στην παρεχόμενη απο εσάς διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για το λόγο αυτό πρέπει να αποθηκεύουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όσο παραμείνετε ως πελάτης μας. Άλλα πεδία προφίλ που ενδέχεται να υπάρχουν ή όχι σε αυτήν τη σελίδα αποθηκεύονται μαζί με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αν προκύψει η αναγκαιότητα. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες στην ενότητα διεύθυνση χρέωσης / αποστολής και μπορεί να τις στείλουμε σε έναν μεταφορέα(courier) ή ίδρυμα πληρωμών (τράπεζα).
  Ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής ή αποστολής μέσω του παρόχου που επιλέγετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας όταν υποβάλλετε την παραγγελία. Εμείς δεν κρατάμε κανένα στοιχείο που αφορά την πληρωμή όπως αριθμός πιστωτικής κάρτας, όνομα στην πιστωτική κάρτα κλπ .
  Ορισμένα μέλη του προσωπικού μας ή / και πωλητές που πωλούν προϊόντα στο κατάστημά μας και χρησιμοποιούν τη διαχείριση , ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Εκτιμούμε το απόρρητό σας, έτσι ώστε η πρόσβαση στα δεδομένα να παρέχεται σε βάση ανάγκης για γνώση, προκειμένου να λειτουργεί το κατάστημα. Για παράδειγμα, ένας προμηθευτής λαμβάνει μόνο τα δεδομένα σας, αν παραγγείλατε κάτι από αυτόν, έτσι ώστε ο πωλητής να μπορέσει να εκπληρώσει αυτή την παραγγελία.
  Εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε το κατάστημά μας και θέλετε να καταργήσατε τα προσωπικά σας δεδομένα από τη βάση δεδομένων μας (ή αν θέλετε να λάβετε όλα τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε και που σχετίζονται με το λογαριασμό σας), στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο σύνδεσμο που αναφέρεται στα στοιχεία επικοινωνίας της σελίδας μας.
  Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπική σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στην εποπτική αρχή ΑΠΠΔ (dpa.gr). Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα. Δεν σκοπεύουμε όμως πραγματικά να καταχραστούμε τα δεδομένα σας σε καμία περίπτωση.