Πως λειτουργεί

Ρευστοποιήστε άμεσα τα εμπορεύματά σας, έπιπλα, ρούχα, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία, οχήματα, σκάφη, μηχανές, εξοπλισμούς καταστημάτων κλπ.

1)Πως λειτουργεί για πώληση;

Έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας μέσω του email : info@ekkatharistis.gr & ekkatharistis@yahoo.com μας στέλνετε φωτογραφίες και πληροφορίες για την κατάσταση των εμπορευμάτων ή αντικειμένων που θέλετε να ρευστοποιήσετε, είτε είναι στόκ είτε εμπόρευμα που λάβατε και θέλετε να το πουλήσετε άμεσα για ρευστοποίηση, μας αναφέρετε την τιμή που επιθυμείτε και εφόσον υπάρχει άμεσα αγοραστής, μεσολαβούμε στην πώληση. Αν δεν υπάρχει άμεσος ενδιαφερόμενος τα αγοράζουμε εμείς στην τιμή που θα συμφωνήσουμε μαζί σας προς πώληση απο τις εγκαταστάσεις μας. Υπάρχει η δυνατότητα να αφήσετε παρακαταθήκη στις αποθήκες μας το εμπόρευμά σας προς πώληση για κάποιο χρονικό διάστημα, εφόσον μας βρεί σύμφωνους για την τιμή και για το πόσο εμπορεύσιμο είναι.
Τα προϊόντα που μας ζητάτε να ρευστοποιήσουμε δεν έχει σημασία αν είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα. Η τιμή που πάντα σας προσφέρουμε εξαρτάται απο πολλές παραμέτρους όπως η κατάσταση του προϊόντος, η λειτουργικότητά του ή χρησιμότητα ανάλογα με την ζήτηση της αγοράς κλπ.
Μπορείτε ακόμα να μας αναθέσετε την πώληση του εμπορεύματός σας έναντι ποσοστού της αξίας. Εμείς θα φροντίσουμε για την προώθηση του μέσω δεκάδων ιστοσελίδων που συνεργαζόμαστε και email εγγεγραμένων πελατών μας.
Η παραλαβή τους μπορεί να γίνει απο την εταιρία μας ή να τα παραδώσετε εσείς στις εγκαταστάσεις μας.

2)Πως λειτουργεί για αγορά;

Μας αναφέρετε για το τί ακριβώς είναι αυτό που σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε. Μέσω των διασυνδέσεών μας, αναλαμβάνουμε να σας το βρούμε στην καλύτερη δυνατή τιμή, καινούργιο ή μεταχειρισμένο, σας ενημερώνουμε για την κατάσταση του, την τιμή, την ποσότητα που το βρήκαμε διαθέσιμο και ερχόμαστε σε συμφωνία μαζί σας είτε βάση τιμής που σας προσφέρουμε είτε βάση ποσοστού πώλησης απο την τιμή που το αγοράζουμε. Όλα γίνονται με διαφανή τρόπο και με νόμιμα έγγραφα για την αγοραπωλησία.

Φροντίστε να μας στείλετε φωτογραφίες των εμπορευμάτων-αντικειμένων που έχετε για πώληση, με καλή ανάλυση, να μας αναφέρετε αναλυτικά και λεπτομερώς την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, καθώς και τυχόν φθορές. Πάντα γίνεται έλεγχος των εμπορευμάτων κατά την παραλαβή τους, οπότε αν διαπιστωθεί τυχόν εσκεμμένη απόκρυψη ζημιών, φθορών, κατάστασης που βρίσκονται , αυτό θα τροποποιήσει την αρχική προσυμφωνημένη τιμή.
Τα εμπορεύματα προωθούνται εκ νέου στην Ελληνική αγορά προς πώληση, ή στο εξωτερικό, μέσω των εταιριών που συνεργαζόμαστε σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρία μας ασχολείται με εμπόριο και μεσιτείες από το 2009. Οι εκατοντάδες πελάτες μας, μας προτιμούν για την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση που τους παρέχουμε.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.
Επωνυμία εταιρείας Sivko Group
Γενικό Εμπόριο
Αριθμός ΓΕΜΗ 146702857000
Έδρα Κασσανδρεία Χαλκιδικής
τ.κ. 63077
Τηλ 6977-264469